Idetë që ndryshojnë botën janë shpesh më të diskutueshmet.

Pasi prezantuam rripin e sigurisë me 3 pika, u përballëm me një botë kritikash. Që atëherë, ajo ka shpëtuar më shumë se një milion jetë. Tani është koha për hapin tjetër. Për sigurinë e të gjithëve

Një milion më shumë.

Me karakteristika të reja dhe ekzistuese të sigurisë, ne jemi të vendosur të shpëtojmë një milion jetë të tjera.

Mësoni më shumë rreth sigurisë së makinës
Shpejtësi e kufizuar

Për të dërguar një sinjal të fortë në lidhje me rreziqet e shpejtësisë, ne ulëm shpejtësinë maksimale të të gjitha makinave tona të reja në 180 km / orë në 2020. Ne po shohim gjithashtu se si teknologjia e zgjuar e kontrollit të shpejtësisë dhe gjeofizimit mund të kufizojë automatikisht shpejtësitë pranë shkollave dhe spitaleve në të ardhmen.

Pilot i autostradës

Me mbështetje nga sensorët LiDAR, gjenerata e ardhshme e makinave Volvo do të jetë e gatshme për pajisje për makinë autonome. Dhe me kalimin e kohës, ne do të shtyjmë azhornimet e programeve ajrore për të siguruar drejtimin automatik të autostradës.

Kamera monitorimi të shoferit

Për të ndihmuar në adresimin e dehjes dhe shpërqendrimit në trafik, ne po punojmë për zgjidhje të reja në veturë. Kamerat në makinë, së bashku me sensorë të tjerë, do të lejojnë që makina të ndërhyjë kur një shofer i dehur ose i shpërqëndruar po rrezikon dëmtimin ose vdekjen.

Care Key

Kohët e fundit kemi prezantuar Care Key, që synon adresimin e shpejtësisë. Me Care Key, zotëruesit e makinave Volvo mund të vendosin një limit shpejtësie në makinë kur ia japin atë një anëtari më të ri të familjes ose shoferit me më pak përvojë si një mënyrë për të siguruar një udhëtim më të sigurt.

Karakteristikat e përshkruara mund të mos jenë standarde ose të disponueshme për të gjitha stilet, opsionet e motorit, vitet e modelit dhe rajonet.

Një nga një milion

Dëgjoni historitë nga të mbijetuarat e vërteta të aksidenteve automobilistike dhe shihni se si ata kanë arritur ta kthejnë një aksident në një ndryshim pozitiv në jetën e tyre.

Amy

Njihuni me Amy Ma, e cila i mbijetoi një përplasjeje me shumë automjete falë rripit të sigurisë.

Summer

Dëgjoni Summerin kur flitet për përplasjen që i shkatërroi makinën, por ia kurseu jetën falë rripit të sigurisë.

Linda dhe Molly

Nëse nuk do të ishte rripi i sigurisë, udhëtimi i Lindë dhe Mollyt në një rezort skish mund të ketë qenë i fundit.

Alex

Alex flet për përplasjen që gati i mori jetën, por pasi që ai kishte vënë një rrip sigurie e la vetëm me një të çarë.

Dekada inovacioni

Që nga themelimi në vitin 1927, ne kemi qenë duke dizajnuar makina që i vendosin njerëzit në radhë të parë. Zbuloni risitë tona më të rëndësishme të sigurisë ndër vite.

Mëso më shumë

Këto filma përmbajnë histori të vërteta nga njerëz të vërtetë, të cilët janë kompensuar për pjesëmarrjen e tyre. Karakteristikat e sigurisë së Volvo Cars plotësojnë praktikat e sigurta të ngarjes dhe nuk kanë për qëllim të lejojnë ose inkurajojnë drejtimin e shpërqendruar, agresiv ose ndryshe të pasigurt ose të paligjshëm. Në fund të fundit, shoferi është përgjegjës për funksionimin e sigurt të automjetit në çdo kohë.