Siguria e fëmijëve

Jastëkë përforcues dhe sedilje për fëmijë. Ofrojmë sigurinë e fëmijëve që nga vitet 1960

Pasagjerë të çmuar

Siguria ka qenë gjithmonë përparësia jonë numër një në Volvo Cars. Siguria për shoferin, pasagjerët, drejtuesit e tjerë dhe, natyrisht, këmbësorët. Ne gjithmonë kemi qenë në ballë të inovacionit në fushën e sigurisë dhe Siguria e Fëmijëve nuk është përjashtim. Që nga viti 1964, kur filluam së pari të testojme ulëset e fëmijëve me fytyrë prapa, ne kemi përmirësuar në mënyrë progresive sigurinë, lehtësinë e përdorimit dhe, më e rëndësishmja, komoditetin për fëmijët tuaj kur ata udhëtojnë në Volvo tuaj.

Projektuar për jetën reale

Qasja jonë unike për sigurinë e fëmijëve përfshin krijimin dhe kryerjen e testeve të bazuara në situata të trafikut në jetën reale. Kjo na mundëson të monitorojmë me kujdes se si secila ulëse për fëmijë reagon në një mjedis të jetës reale, dhe më pas të përshtatim modelin tonë në përputhje me rrethanat.

Si rezultat i hulumtimit tonë, ne mund të rekomandojmë fuqimisht që fëmijët deri në moshën katër vjeç të jenë ulur të kthyer prapa.

Në Volvo Cars vizioni ynë është që askush të mos vritet ose të plagoset rëndë në një makinë të re Volvo.

Shkarkoni manualin tonë të sigurisë së fëmijëve

Siguria e fëmijëve në sediljen e përparme

Rekomandimi ynë për përdorimin e jastëkut të pasagjerëve për fëmijë është azhornuar, falë përparimeve në teknologjinë e airbagëve të ajrit në vitet e fundit. Prandaj, ne kemi një rekomandim të ri për sigurinë e fëmijëve për fëmijët që udhëtojnë në sediljen e pasagjerëve të makinave Volvo. Video i shkurtër në të majtë dhe materiali i shkarkueshëm i fakteve, më poshtë, ofrojnë një pasqyrë të mirë të këtij rekomandimi të ri dhe mënyrës se si zbatohet për modelin aktual dhe të vjetër Volvos.

Shkarkoni fletën e re të rekomandimeve

Ulëse për femijë

Ulëset tona për fëmijë kombinojnë gjithçka që dimë për sigurinë me dizajnin e bukur skandinav. Bërë me 80% pëlhura leshi natyrale me ajrosje, ato janë ulëset më të përshtatshme për fëmijë.

Mbroni atë që është e rëndësishme për ju me ulëset për fëmijë të Volvo Cars.

Lexo më shumë

Eksploroni historinë e inovacionit të sigurisë së fëmijëve në Volvo

Previous:

Next: