Android Auto

Android Auto mundëson kontrollimin e shumë prej funksioneve të disponueshme në telefonin tuaj Android përmes ekranit qendror të makinës.

Më e zgjuar dhe më e lehtë

Duke lidhur një telefon Android me automjetin tuaj, ju mund të përdorni Android Auto për të dëgjuar muzikë, për të bërë thirrje, për të marrë udhëzime, si edhe për të ekzekutuar disa aplikacione, ndër të tjera.


E disponueshme për këto modele

V90
XC90