Volvo S90

Rafinirana luksuzna limuzina

Dizajniran za performanse. Izrađen da impresionira. Švedska izrada

Izvršni stil

Luksuzna limuzina na švedski način

Mirna osamljenost, intuitivna tehnologija i performanse bez kompromisa - u tome je S90 najbolji. Kontrole poput dragulja i upečatljiv ekran osjetljiv na dodir veličine tableta daju vam kontrolu nad vožnjom bez poteškoća. Luksuzni materijali kombinovani su sa vrhunskom izradom u čistom dizajnerskom izričaju koji je jedinstveno švedski. Svako putovanje u S90 je nagrada sama po sebi.

Podrška vozaču

Pilot Assist

Za ugodniju vožnju od samoga starta tu je Pilot Assist, polu-autonomni dodatak prilagodljivom tempomatu koji omogućava blagu podršku pri upravljanju kako bi osigurao da vam se automobil nalazi na sredini odabrane trake, pri zadanoj brzini i razmaku od automobila ispred. Pilot Assist podrška pri upravljanju može biti aktivna do brzina kojima se vozi na autocesti. Ako ne držite ruke na upravljaču, Pilot Assist se automatski isključuje. Pilot Assist je dio IntelliSafe Assist.

Napomena: Vozač je uvijek odgovoran za upravljanje automobilom i održavanje propisanog razmaka i brzine čak i kada se koristi Pilot Assist. Polu-autonomni sistemi poput Pilot Assist ograničeni su u količini ubrzanja, kočenja i snage upravljanja koju mogu primijeniti.

Spojite se s vašim automobilom

Bowers & Wilkins

Gdje god sjedili audio sistem Premium Sound Bowers&Wilkins omogućava vam uživanje u glazbi na onaj način koji je umjetnik zamislio. Revolucionarna tehnologija visokotonca na vrhu i jedinstveni ventilirani subwooferi donose kristalno čist i jasan zvuk.

Mogućnosti vožnje

Performanse bez kompromisa

T8 Twin Engine AWD

Naš T8 Twin Engine s plug-in hibridnom tehnologijom omogućava uzbudljivu vožnju kombinovanu sa beskompromisnom učinkovitosti. Kombinacija benzinskog motora visokih performansi i električnog motora omogućava vam vrhunske performanse na autocesti i nula emisije prilikom putovanja na posao - s opcijom pogona na sve točkove po potrebi.

Pure električni način prednost daje električnoj vožnji bez emisije i dometa do 40 km, idealnoj za svakodnevna putovanja na posao. U Hybrid načinu, električni i benzinski motor se koriste kako bi optimizirali performanse, potrošnju goriva i udobnost dok Power način koristi svu dostupnu snagu kako bi maksimizirao performanse. AWD način aktivira pogon na sve točkove za poboljšanje prijanjanja na cesti pri skliskim uslovima.

Odaberite svoj izričaj

Inscription

Iskusite moderan skandinavski luksuz.

R-Design

Savršen spoj užitka vožnje i performansi.