Volvo V90

Sklad ljepote i funkcije

Profinjeni karavan koji pristaje u vaš život, bez obzira na prigodu.

Gdje se forma spaja s funkcijom

Ponovno osmišljeni luksuzni karavan

Nastavljamo ponosno nasljeđe Volvo karavana - novi V90 je ikona redizajnirana za 21. stoljeće. Kombinacija stila i domišljatosti sa čistoćom forme te njegova funkcionalnost čine vaš život lakšim. Unutrašnjost čini organizovana kabina sa dodacima kao što su kontrole poput dragulja i dodirni ekran veličine tableta koji naprednu tehnologiju čine dostupnom na vršcima vaših prstiju. Radi se o elegantnom prostoru koji podržava vašu dobrobit.

Podrška vozaču

Pilot Assist

"Za ugodniju vožnju od samoga starta tu je Pilot Assist, polu-autonomni dodatak prilagodljivom tempomatu koji omogućava blagu podršku pri upravljanju kako bi osigurao da vam se automobil nalazi na sredini odabrane trake, pri zadanoj brzini i razmaku od automobila ispred. Pilot Assist podrška pri upravljanju može biti aktivna do brzina kojima se vozi na autocesti. Ako ne držite ruke na upravljaču, Pilot Assist se automatski isključuje. Pilot Assist je dio IntelliSafe Assist.

Napomena: Vozač je uvijek odgovoran za upravljanje automobilom i održavanje propisanog razmaka i brzine čak i kada se koristi Pilot Assist. Polu-autonomni sistemi poput Pilot Assist ograničeni su u količini ubrzanja, kočenja i snage upravljanja koju mogu primijeniti."
 

Spojite se s vašim automobilom

Bowers & Wilkins

Gdje god sjedili audio sistem Premium Sound Bowersa&Wilkinsa omogućava vam uživanje u muzici na onaj način koji je i umjetnik zamislio. Revolucionarna tehnologija visokotonca na vrhu i jedinstveni ventilirani subwooferi donose kristalno čist i jasan zvuk.

Mogućnosti vožnje

Odaberite svoj izričaj

Inscription

Iskusite moderan skandinavski luksuz.

R-Design

Savršen spoj užitka vožnje i performansi.

Cross Country

Pustolovina sa stilom.