Volvo kolekcija

Volvo Kolekcija donosi broj posebno odabranih proizvoda s istom svrhom. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišom kvalitetom - svaki dio je primjer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje moderan skandinavski štih vašem životu i savršen je dodatak vašem automobilu.

Cordura ruksak

Glavnom pretincu se može pristupiti otvaranjem rolltop-a, zatvarača na vrhu ili sa strane. Sadrži i unutrašnji pretinac u kojem možete nositi i zaštiti svoj laptop, a iza unutrašnjeg zatvarača kriju se dva džepa. Volumen mu je 15 litara.

383,00 KM

Cordura ruksak Special edition

Ovo je ograničena serija ruksaka dizajnirana i razvijena u Volvo Cars sa švedskim proizvođačem Sandqvistom. Izrađen od lagane i vodootporne Cordura tkanine koju je gotovo nemoguće poderati. Kombinacija boja je ekskluzivna za Volvo i odabrana je tako da bude komplementarna unutrašnjosti novog XC40.

426,00 KM

Volvo Ocean Race Rashladna torba

Držite svoje zalihe pića hladnim u ovoj jedinstvenoj torbi za hlađenje sa Volvo Ocean Race natpisom. Unutrašnjost je podijeljena na pretince sa elastičnim trakama, što omogućava raznovrsnu upotrebu. Visina 60cm, masa 500g. Može primiti četiri boce od 1,5l PET.

75,00 KM

Volvo Ocean Race ruksak

Svaka avantura ima svoj prikladni ruksak. Spakujte najnužnije u ovaj 20-litarski ruksak za laptop. Njegov elegantan dizajn odlikuje veliki pretinac sa obloženim prostorom za laptop. Skriveni patentni zatvarač na vanjskom dijelu omogućava pristup manjim predmetima.

219,00 KM

Volvo Ocean Race sunčane načale

Sunčane naočale visoke zaštite od proizvođača SUNREAD. Polarizirano plavo staklo daje 100% UVA i UVB zaštite i istovremeno smanjuje naprezanje oka i pomaže vam da vidite bolje u okolišu sa vodom, snijegom, pijeskom i drugim refleksivnim okruženjima. Na jednoj strani je natpis VOLVO OCEAN RACE, a na drugoj je SUNREAD.

144,00 KM

Volvo Ocean Race Torba za posadu (Musto)

Redizajnirana za mornare Volvo utrke, ova velika torba ima kapacitet 60l kako biste mogli držati sve svoje stvari u blizini. Gornji pretinac je na zaključavanje što drži najvažnije stvari na sigurnom, dok donji dio obložen PVC materijalom sprječava prodor vode i kvašenje sadržaja torbe.

227,00 KM