Dodatna oprema za S90

Neka Vaš S90 bude savršeno vozilo za Vaš život s dodatnom opremom koja zadovoljava sve Vaše potrebe.

KOMPLET ZA DIZAJNIRANJE SPOLJNOG IZGLEDA

Odaberite svoj stil

Dodajte stilske detalje svom S90 koristeći naš paket za dizajn spoljnog izgleda koji nudi elemente s tri različita završetka – crnoj boji visokog sjaja, hromu i boji karoserije. Paket uključuje prednji i zadnji spojler, pragove i zadnji difuzor s integriranim dvostrukim izduvnim cijevima. Odvojeno su na raspolaganju i pojedinačne komponente kojima možete kreirati svoje vozilo prema vlastitim željama.
Stilski dizajnirajte svoj S90

KOLEKCIJA LIFESTYLE

Volvo Cars x Sandqvist

Saradnja između Volvo Cars i Sandqvist, vodećeg švedskog proizvođača torbi i dodataka, utemeljena je na našim zajedničkim vrijednostima i nadahnuću - skandinavskim predjelima i urbanom stilu života. Naša zajednička vizija je kreirati artikle koji nude raskoš s razlogom, besprijekornu izradu i savremen, ali bezvremenski dizajn te pokazati kvalitet, funkcionalnost i inovativnost bez premca.
Kolekcija Lifestyle

Stvoreno za Vas

Paketi opreme za Volvo S90

Paket opreme za zaštitu unutrašnjosti

Zaštitite unutrašnjost svojeg S90 i ujedno očuvajte elegantni stil zahvaljujući otpornim prostirkama usklađenih boja za prostor za vozača, saputnike i prtljažnik.

Paket krovnih nosača

Povećajte svestranost svog S90 s aerodinamičnim nosačem prtljaga, kompletom za zaključavanje One-Key i 350-litrenom krovnom kutijom s integrisanim LED osvjetljenjem.

UČINITE GA SVOJIM

Istražite S90

Personalizujte svoj novi Volvo i kreirajte automobil po svojoj mjeri.
Pogledajte svu dodatnu opremu

Konfigurišite S90