Volvo V40

Urbani stil za otvoreni put

Čist, skandinavski dizajn i kabina dizajnirana za dobar osjećaj čine V40 hatchback-om koji se razlikuje.

Dizajniran za gradski život

Volvo V40 je kompaktni hatchack koji perfektno odgovara životu u gradu. Uz agilno upravljanje, svestranost enterijera i pametnu tehnologiju koja život čini jednostavnijim, V40 je savršeni saputnik od trenutka kada započnete Vaše putovanje.

Podrška vozaču

Park Assist Pilot

Naš praktični Park Assist Pilot (pomoć pri parkiranju) čini parkiranje pravim zadovoljstvom. On mjeri parking prostor i parkira Vaše vozilo tako što preuzima upravljanje. On rješava problem paralelnog parkiranja i, takođe može da asistira pri izlasku sa uskog parking prostora.

Povežite se sa svojim automobilom

Enterijer

Premijum iskustvo u kabini

City Weave presvlake upotpunjuju urbani skandinavski izgled V40. Centralni retrovizor bez rama i opcionalni panoramski stakleni krov stvaraju prostrano utočište, povezujući Vas sa spoljnom sredinom - čak i kada ste unutra.

Vozne osobine

Agilno upravljanje

V40 je napravljen za uzbuđenje svaki put kada ga vozite. Brz, agilan i okretan, to je definicija sportske vožnje u gradu.

Drive-E motori

Drive-E motori su pravo umjetničko delo a napredna transmisija daje brzu rekaciju snage, i nisku potrošnju goriva i emisiju izduvnih gasova.

D4

Naš sofisticirani D4 Drive-E motor od 190 KS/400 Nm dopušta Vam da se zabavite više dok koristite manje. Korišćenjem tehnologije dizel motoroa koja je umjetničko djelo, D4 je dizajniran da vam pruži najefikasnije i najsamouverenije vozačko iskustvo. Efikasnost i prefinjenost ovog motora čini ga savršenim izborom za poslovne korisnike.

Izaberite Vaš izraz

Inscription

Čist, sofisticiran luksuz, uz naprednu bezbjednost i komfor.

R-Design

Savršen spoj užitka u vožnji i performansi.

Cross Country

Urbani stil susrijeće avanturu