Volvo V60

Opušten, samouvjeren, pod kontrolom

Svestranost karavana, moderan izgled i superiorno, sigurno upravljanje.

Prostor sa stilom

Dinamičan, fleksibilan. Svaki dan

Uz svoje žestoke vozne karakteristike i graciozne linije, V60 je dinamični porodični automobil i svestrani karavan. Uz spuštenu liniju krova i prijanjanje na putu, on poziva vozačke entuzijaste da preuzmu volan, dok fleksibilna konfiguracija zadnjih sjedišta može da se prilagodi svakoj vašoj potrebi, kakvo god da je putovanje.

Podrška vozaču

Adaptivni tempomat

"Adaptivni tempomat Vam pomaže da održite podešenu brzinu ili rastojanje od vozila ispred. Samo izaberite željenu brzinu i vremenski zaostatak od vozila ispred, i uživajte u glatkoj vožnji od mirovanja do brzina na auto-putevima (200 km/h). U ""stani-kreni"" gradskom saobraćaju, Queue Assist* Vam pomaže da pratite vozilo ispred na način kako ono ubrzava i usporava. Na auto-putu, Vaša brzina se automatski prilagođava vozilu koje se sporije kreće kako bi Vam pomogli da održite pravilno odstojanje. 
*Queue Assist funkcija od 0 do 30 km/h zahtijeva Geartronic™ automatski mjenjač. "

Povežite se sa svojim automobilom

Harman Kardon

Premijum zvuk isporučen od strane Harman Kardona obezbjeđuje brilijantno, autentično audio iskustvo u Vašem V60, gde god da sjedite. Kristalno čisti visoki tonovi, snažan bas i srednji tonovi niske distorzije sveukupno stvaraju zvuk koji je toliko bogat da zadire u dušu Vaše omiljene muzike. Kao dodatak ovom vrhunskom paketu, tu je naš zvučni sistem visokih performansi koji isporučuje jasan, prirodan zvuk.

T6 Twin Engine AWD

"Kombinovanjem elektromotora i snažnog turbodizela, naš plug-in hibrid D6 Twin Engine pruža najbolje od dva svijeta: nultu emisiju izduvnih gasova električnog vozila u gradu i visoke performanse automobila na autoputu - uz pogon na sva četiri točka kada je to potrebno.
Potpuno električni mod daje prioritet vožnji na elektro pogon sa nultom emisijom izduvnih gasova i radijus kretanja do 50 km što je idealno za dnevna putovanja. U hibridnom modu i elektro i benzinski motor se koriste kako bi se postigle optimalne performanse, potrošnja goriva i komfor, dok mod snaga (Power) koristi svu raspoloživu snagu kako bi se dobile maksimalne performanse. Kako biste obezbijedili maksimalno prijanjanje na putu, samo pritisnite AWD dugme kako biste dali prioritet trakciji na sva četiri točka. "

Izaberite Vaš izraz

R-Design

Savršena mješavina zadovoljstva u vožnji i performansi.

Cross Country

Urbani stil susrijeće avanturu

Polestar

Iskustvo uzbudljive vožnje sportskog automobila