Originalna dodatna oprema

Sa našom dodatnom opremom možete opremiti svoj Volvo kako bi odgovarao vašem stilu i preferencijama. Kako bismo podržali vaš jedinstven stil života, stvorili smo niz pametnih rješenja koje će obogatiti svako putovanje - izbor je vaš. Naši automobili su otjelotvorenje skandinavskog dizajna. Spajaju ljepotu i jednostavnost, kombiniraju autentične materijale sa majstorskom izradom kako bi stvorili proizvod koji obogaćuje vaš svakodnevni život. Volvo Kolekcija donosi broj posebno odabranih proizvoda s istom svrhom. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišim kvalitetom - svaki dio je primjer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje modernu skandinavsku notu vašem životu i savršen je dodatak vašem automobilu.

Nosač za 2 bicikla za kuku

Siguran i moderan sistem prevoza za dva bicikla, vrlo praktičan i lak za upotrebu na automobilu sa kukom za vuču. Lako se postavlja na kuku za vuču, a bicikla se lako utovaraju i istovaraju zbog male visine. Spojnica sa kukom ima ergonomsku ručku sa malom silom zatvaranja, ali najboljom mogućom stabilnošću.

343,00 €

Kamera za pomoć pri parkiranju unazad za XC40

Zadnjom parking kamerom povećavate vidno polje iza vozila te imate opciju "očiju na potiljku" dok se parkirate. Kamera, koja je gotovo nevidljivo smještena, šalje sliku na ekran Vašeg automobila. Ekran prikazuje odbojnik vozila i veliki dio prostor iza samog vozila. Napredna obrada slike izvedena je tako da bude što realnija. Linije na ekranu prikazuju vanjske dimenzije automobila te kako će se automobil pozicionirati ovisno o uglu volana.

388,00 €

Komplet za zaštitu podvozja za XC40

Komplet stilskih dodataka obuhvata prednju zaštitu podvozja i zadnju zaštitu podvozja s integrisanim završecima cijevi. S kompletom vanjskih stilskih dodataka Vaš će automobil dobiti upečatljiviji oblik.

1.122,00 €

Nosač za 4 para skija

Volvo aerodinamično dizajniran aluminijski nosač skija prikladan je za sve vrste modernih skija i snowboarda. Ručke sa mogućnošću zaključavanja opremljene su mekim gumenim profilima koji omogućavaju lagan i siguran transport sportske opreme. Praktično dugme na nosaču olakšava otvaranje, utovar i istovar.

111,00 €

Spoljni Styling paket za XC60

Sastoji se od odgovarajuće zadnje zaštitne ploče s jedinstvenim izduvima, kako i od zaštitne ploče naprijed. Stilski elementi spoljnjeg styling paketa zajedno stvaraju moderan jedinstven dizajn.

1.192,00 €

Aluminijumski nosač za bicikl

Moderno dizajniran nosač bicikla. Za siguran prevoz uz fleksibilnost pričvršćivanja, vaš bicikl se sigurno postavlja na nosač.

97,00 €

Krovna kutija Space design 420, crna

Ova se kutija može otvoriti sa obje strane zahvaljujući sistemu Dual Opening. Aerodinamični dizajn i niz praktičnih specijalnih funkcija zajedno sa naročitom unutrašnjom prostranošću ukazuju da se radi o krovnoj kutiji koja je klasa za sebe.

520,00 €

Krovna kutija, Sport time 2003, Crna

Ovo je funkcionalna krovna kutija za sve vaše potrebe. Karakteriše je dizajn sa spuštenim dnom pa se stapa sa oblikom automobila.

373,00 €

Krovna kutija Volvocars dizajna

Krovna kutija dizajnirana u Volvocars ima volumen od 430 litara. Njen aerodinamični dizajn smanjuje otpor vazduha, a sportski izgled je naglašen sjajnom crnom bojom.

1.046,00 €

Krovni nosači za sve aktuelne Volvo modele

Na krovni nosač možete brzo i lako instalirati Volvo krovne kutije, nosač bicikla ili bilo koju drugu sportsku opremu.

159,00 €

Kuka za XC40

Sa električno preklopivom kukom ne morate se saginjati ispod auta kako bi postavili ili skinuli kuku. Pritiskom na dugme u prtljažniku rasklopićete kuku prema van. Jednostavnim pokretom ruke stavljate kuku u položaj u kojem je zaključana.

795,00 €

Kuka za XC60

Sa električno-preklopivom kukom ne morate se saginjati ispod auta kako bi postavili ili skinuli kuku. Pritiskom na dugme u prtljažniku rasklopićete kuku prema van. Jednostavnim pokretom ruke stavljate kuku u položaj u kojem je zaključana.

833,00 €

Kuka za XC90

Sa električno preklopivom kukom ne morate se saginjati ispod auta kako bi postavili ili skinuli kuku. Pritiskom na dugme u prtljažniku rasklopićete kuku prema van. Jednostavnim pokretom ruke stavljate kuku u položaj u kojem je zaključana.

815,00 €

Vanjski styling za XC40

Styling ponudu čine prednji ukrasni pokrov podvozja, ukrasni pragovi te zadnji ukrasni pokrov podvozja s integrisanom ispušnom cijevi. Zajedno ti stilski elementi vozilu daju sofisticiran izgled. Sve tri komponente kompleta odlikuju detalji od brušenog nehrđajućeg čelika, a koji daju vozilu ekskluzivan izgled.

1.670,00 €