Originalna dodatna oprema

Sa našom dodatnom opremom možete opremiti svoj Volvo kako bi odgovarao vašem stilu i preferencijama. Kako bismo podržali vaš jedinstven stil života, stvorili smo niz pametnih rješenja koje će obogatiti svako putovanje - izbor je vaš. Naši automobili su otjelotvorenje skandinavskog dizajna. Spajaju ljepotu i jednostavnost, kombiniraju autentične materijale sa majstorskom izradom kako bi stvorili proizvod koji obogaćuje vaš svakodnevni život. Volvo Kolekcija donosi broj posebno odabranih proizvoda s istom svrhom. Materijali i proizvodi odlikuju se najvišim kvalitetom - svaki dio je primjer modernog, svakodnevnog luksuza. Bilo da ste kod kuće, na poslu ili putovanju, Volvo Kolekcija daje modernu skandinavsku notu vašem životu i savršen je dodatak vašem automobilu.

Nosač za 2 bicikla za kuku

Siguran i moderan sistem prevoza za dva bicikla, vrlo praktičan i lak za upotrebu na automobilu sa kukom za vuču. Lako se postavlja na kuku za vuču, a bicikla se lako utovaraju i istovaraju zbog male visine. Spojnica sa kukom ima ergonomsku ručku sa malom silom zatvaranja, ali najboljom mogućom stabilnošću.

343,00 €

Komplet za zaštitu podvozja za XC40

Komplet stilskih dodataka obuhvata prednju zaštitu podvozja i zadnju zaštitu podvozja s integrisanim završecima cijevi. S kompletom vanjskih stilskih dodataka Vaš će automobil dobiti upečatljiviji oblik.

1.170,00 €

Komplet za zaštitu podvozja za XC90

Komplet stilskih dodataka obuhvata prednju zaštitu podvozja i zadnju zaštitu podvozja s integrisanim završecima cijevi. S kompletom vanjskih stilskih dodataka Vaš će automobil dobiti upečatljiviji oblik.

3.123,00 €

Spoljni Styling paket za XC60

Sastoji se od odgovarajuće zadnje zaštitne ploče s jedinstvenim izduvima, kako i od zaštitne ploče naprijed. Stilski elementi spoljnjeg styling paketa zajedno stvaraju moderan jedinstven dizajn.

1.482,00 €

Aluminijumski nosač za bicikl

Moderno dizajniran nosač bicikla. Za siguran prevoz uz fleksibilnost pričvršćivanja, vaš bicikl se sigurno postavlja na nosač.

97,00 €

Krovna kutija Space design 420, crna

Ova se kutija može otvoriti sa obje strane zahvaljujući sistemu Dual Opening. Aerodinamični dizajn i niz praktičnih specijalnih funkcija zajedno sa naročitom unutrašnjom prostranošću ukazuju da se radi o krovnoj kutiji koja je klasa za sebe.

520,00 €

Krovna kutija, Sport time 2003, Crna

Ovo je funkcionalna krovna kutija za sve vaše potrebe. Karakteriše je dizajn sa spuštenim dnom pa se stapa sa oblikom automobila.

373,00 €

Krovna kutija Volvocars dizajna

Krovna kutija dizajnirana u Volvocars ima volumen od 430 litara. Njen aerodinamični dizajn smanjuje otpor vazduha, a sportski izgled je naglašen sjajnom crnom bojom.

1.046,00 €

Krovni nosači za sve aktuelne Volvo modele

Na krovni nosač možete brzo i lako instalirati Volvo krovne kutije, nosač bicikla ili bilo koju drugu sportsku opremu.

159,00 €

Kuka za XC60

Sa električno-preklopivom kukom ne morate se saginjati ispod auta kako bi postavili ili skinuli kuku. Pritiskom na dugme u prtljažniku rasklopićete kuku prema van. Jednostavnim pokretom ruke stavljate kuku u položaj u kojem je zaključana.

833,00 €

Kuka za XC90

Sa električno preklopivom kukom ne morate se saginjati ispod auta kako bi postavili ili skinuli kuku. Pritiskom na dugme u prtljažniku rasklopićete kuku prema van. Jednostavnim pokretom ruke stavljate kuku u položaj u kojem je zaključana.

872,00 €