Новото спортско Volvo XC60 R-Design SUV возејќи на пат надвор од градот

СПОРТСКИОТ ИЗРАЗ

Volvo XC60 R-Design

Искусете го шведското SUV на најдинамичен начин. Со префинет, спортски стил и возачко искуство кое одговара.

Преден поглед од новото Volvo XC60 R-Design како вози по автопат

Дизајнирано за возење

Самоуверен дизајн и динамична шасија го прават XC60 R-Design SUV кој зрачи и инспирира доверба. Поседува наметливо присуство, благодарение на ексклузивните надворешни елементи како што се црната предна решетка, високо-сјајната мрежа, сјајните црни мрежи во долниот дел, мат хромираните лајсни и интегрираните издуви. Стандардните R-Design алуминиумски тркала, достапни со големнина од 19” и 21”, додаваат на моќниот впечаток. Во внатрешноста, перфорирана Nappa кожа/Nubuck текстилен тапацир со Metal Mesh Aluminium декор и вметоци комбинираат ексклузивен луксуз со спортски стил, додека контурните седишта Ве држат на место додека уживате во спортското возење. 

R-Design нивото на опременост во детали

Погледнете ги спецификациите
Во возачкото седиште

Контурните седишта со перфорирана Nappa кожа/Nubuck текстилен тапацир го поставуваат тонот на прав автомобил за возачи, и обезбедуваат исклучителна поддршка.

Моќен според дизајн

R-Design нивото на опрема кај XC60 создава импресивно присуство, со сјајно црни вметоци во предната маска, потенциран дизајн кај алуминиумските тркала и вградени издувни цевки.

Фокусирано на возење

XC60 R-Design е создадено за возење. Спуштеното спортско подвозје обезбедува уште поостро ракување.

 
Volvo XC60 R-Design паркирано во урбана средина со три млади луѓе

Разгледајте други XC60 нивоа на опременост

Volvo XC60 R-Design ниво на опременост
XC60 R-Design

Спортски израз, инспириран од уметноста на возење.

Volvo XC60 Momentum опрема
XC60 Momentum

Прогресивен модерен луксуз, од Шведска.

Volvo XC60 R-Design ниво на опременост
XC60 Inscription

Прогресивен модерен луксуз, од Шведска.