ВРВЕН СТИЛ

Volvo V60 Momentum

Напредна технологија, врвен дизајн и опрема. Ова е суштината на современиот имот на Волво.

Паметен избор

Уникатниот дизајн и високиот стандард на технологија го разликуваат Volvo V60 Momentum. Надворешните елементи вклучуваат LED фарови и интегрирани подвижни покривки. Паметната технологија и посебната посветеност на деталите создаваат чувство на добро расположение во кабината.
Конфигурирајте го вашиот V60 Momentum

Детали за пакет опрема на Momentum

Посебен дизајн

LED предните светла со карактеристични фарови во форма на Т-форма, смели алуминиумски тркала и навлаки за покривот со јаглеродна завршница го истакнуваат изгледот на предните светла V60.

Паметна технологија

Централниот екран од 9 инчи реагира на допир. Чувствителен и лесен за употреба прикажува мапи во исправена положба за лесно читање.

Вистинска удобност

Удобните седишта обезбедуваат извонредна поддршка, без оглед на времето за патување, а Contour седиштата од асортиманот на додатоци ги зголемуваат опциите за прилагодување и поддршка на повисоко ниво.

Ексклузивни тркала

Изберете од 17-, 18- или 19-инчни алуминиумски тркала со задебелен, технички изглед кој го подобрува спортскиот карактер на V60.

Направете го ваш

Креирајте го вашиот совршен Volvo V60. Одберете од широкиот асортиман на бои, спецификации и додатна опрема.

Конфигурирајте го вашиот Volvo

Одберете го вашиот пакет опрема за V60

Cross Country

АВАНАТУРА

Inscription

ЛУКСУЗ

R-Design

SPORT