Компактно SUV, од Volvo Cars.

Новото Volvo XC40

Ви го претставуваме новото Volvo XC40 - „Европски автомобил на годината 2018.“ - мало SUV со големи иновации. Со препознатлив дизајн, генијални решенија за складирање и паметна технологија, создаден е за животот во град.

Погледнете одблизу

Истражете го Volvo XC40 до најситни детали со нашиот интерактивен поглед во 360°

TapToExplore
360view Backto360view

Volvo XC40 во броеви

13

Врвниот Harman Kardon Premium Sound аудио систем има 13 звучници и совршено избалансиран, моќен звук.

479

Со волумен од 479 литри до врвот на наслонот на задните седишта, Volvo XC40 има еден од најголемите простори за складирање во својата класа.

9

Девет различни динамични дизајни на алуминиумски тркала со големина од 17 до 21 инчи во дијаметар.

360

Опционалната 360° камера го прави паркирањето поедноставно така што Ви дава преглед на окружувањето од птичја перспектива.

Жена се потпира на Volvo XC40 компакт SUV