Додатоци за XC40

Откријте ги додатоците кои го разубавуваат изгледот, удобноста и разновидноста на вашиот Volvo.

ОПРЕМА ЗА НАДВОРЕШЕН ДИЗАЈН

Зголемена впечатливост

Нагласете го силниот, урбан дух на XC40 со нашата опрема за надворешен дизајн. Предните и задните панели на каросеријата на шасијата го потенцираат силниот SUV изглед, додека горните прагови ги дефинираат варијанти на вратите. Сите делови се изработени од четкан не'рѓосувачки челик за свеж и современ стил. Пополнете го изгледот со специјално прилагоденото пакување на тркала од 21 инчи.
Дизајнирајте го вашиот XC40 со стил

Создаден за вас

Комплет опрема за Volvo XC40

Пакети опрема за поголема разновидност на вашиот Volvo.

Внатрешен пакет за заштита

Чувајте ја внатрешноста на вашиот XC40 чиста со груби, соодветно обоени подни теписи за просторот за патниците и багажникот.

Внатрешен пакет за багаж

Надградете го багажниот простор и обезбедете безбеден транспорт на багаж благодарение на заштитната челична решетка и мрежата за обезбедување на товарот што го држи багажот во место.

Надворешен пакет за багаж

Зголемете ја разновидноста на вашиот XC40 со здрав, аеродинамичен носач на багаж, систем за заклучување со еден клуч и кутија за покривот од 350 литри.

Направете го ваш

Истражете го XC40

Персонализирајте го вашиот нов Volvo за да го создадете автомобилот кој што е вистинскиот за вас.
Погледнете ги сите додатоци

Конфигурирајте го вашиот XC40