Поврзување

Направете го Вашиот живот полесен

Услуги, навигација и аудио

Поврзаност која Ви заштедува време

Нашата цел е да вратиме една недела квалитетно време преку новиот Volvo автомобил до 2025 година.

Ние ќе го направиме тоа со користење на технологијата како алатка која ќе ни помогне да живееме подобар и поисполнет живот. Технологијата треба да служи, да поддржува, да забавува и да биде водич. Ова е нашата појдовна точка.

 

 
Поврзување во автомобилот

Нашите сервиси за поврзување, навигацијата, делот за забава и аудио системот ги нарекуваме Sensus. Дизајниран е за да Ви понуди целосна контрола, благодарение на екранот на допир, логичките операции и лесниот начин на користење. Последната верзија на гласовна контрола и поврзувањето на паметен телефон преку CarPlay и Android Auto, обезбедува дека ќе останете поврзани постојано. Дознајте повеќе подолу. Нашите сервиси за поврзување, навигацијата, делот за забава и аудио системот ги нарекуваме Sensus. Дизајниран е за да Ви понуди целосна контрола, благодарение на екранот на допир, логичките операции и лесниот начин на користење. Последната верзија на гласовна контрола и поврзувањето на паметен телефон преку CarPlay и Android Auto, обезбедува дека ќе останете поврзани постојано. Дознајте повеќе подолу.

Volvo On Call апликацијата

Далечинска контрола на функциите во Вашиот автомобил со помош на Volvo On Call. Извршува задачи како праќање на дестинацијата до навигацискиот систем, вклучување на греењето или заклучување на вратите преку Вашиот паметен телефон, таблет или друг систем на кој може да се превземе апликацијата Volvo On Call - и многу повеќе...

Sensus навигација

Бидете онаму каде што сакате. Нашиот вграден Sensus навигациски систем нуди лесен пристап до сите функции на навигацијата, за возачот и совозачот.

Аудио системи

Слаткиот звук на луксузот. Volvo Cars соработува со едни од најдобрите аудио брендови во светот за да го создаде најдобриот аудио систем за во автомобил.

Искусете ги нашите иновации во реалноста

Резервирајте тест возење

Истражете ги нашите останати иновации

Инспирирани од скоро цел век иновации кои го менуваат светот околу нас, ние дизајнираме автомобили кои ги ставаат луѓето на прво место.