Koble Volvo On Call-appen til din Volvo

For å kunne bruke apptjenestene som tilbys med Volvo On Call må du koble Volvo On Call-appen til bilen din. Denne artikkelen beskriver hvordan du går frem.

Koble Volvo On Call til din Volvo

Denne fremgangsmåten skal utføres i bilen (fra førersetet). Følg instruksjonene nedenfor.

Instruksjoner

Bilen må stå et sted med mobildekning, og mobilenheten din må ha Internett-tilkobling.

Hvis bilen din har både Sensus Connect og Volvo On Call, må du sjekke at "bilmodem" ikke er valgt som internettkilde i Infotainment-systemet. Er det valgt, kommer du ikke til å kunne fullføre trinn 5 nedenfor, og da heller ikke koble Volvo On Call-appen til bilen din. Du finner informasjon om internettilkobling under Veksle tilkobling mellom personlig SIM-kort og mobiltelefon.

Sørg for at du har den firesifrede Volvo On Call PIN-koden (Volvo On Call PIN-kode), din Volvo ID (Opprett og registrer en Volvo ID ) og bilens understellsnummer eller registreringsnummer tilgjengelig før du begynner. Volvo ID kan opprettes ved pålogging i Volvo On Call-appen.

Sett deg i bilen med mobilenheten din, og slå på tenningen i bilen. Ikke start bilmotoren.

Logg inn på Volvo On Call-appen med din Volvo-ID, og følg deretter instruksjonene i appen.

Bekreft forbindelsen mellom appen og bilen ved å trykke kort én gang på On Call-knappen i bilen (ikke hold inne knappen).

Nå kan du begynne å bruke Volvo On Call-apptjenestene.

Når meldingen om at du skal trykke på On Call-knappen vises i Volvo On Call-appen, venter du i noen sekunder før du trykker, slik at du er sikker på at bilen er i verifiseringstilstand.

P3/P4 - Support site - On Call-button

On Call -knappen

Tips om bruk av Volvo On Call-appen

Hvis det oppstår problemer med appen Volvo On Call til tross for at bilen som appen er koblet til, står ute på en åpen plass der det er mobildekning, og den mobile enheten har god internettilkobling, kan du prøve å installere appen på den mobile enheten på nytt.

Listet under tema

Bilsystem Kontoer og pålogging Volvo On Call

Relatert informasjon

Opprett og registrer en Volvo ID Volvo ID Volvo On Call