Koble til internett via Bluetooth-tilkoblet telefon

Opprett en internettilkobling via Bluetooth gjennom internettdeling fra en mobiltelefon og få tilgang til flere tilkoblede tjenester i din bil.

Koble til internett via Bluetooth-tilkoblet telefon

Følg instruksjonene nedenfor for å opprette en Internettilkobling i din Volvo via Bluetooth.

Koble til internett via telefon som er koblet til Bluetooth

For at du skal kunne koble til internett via Bluetooth-tilkoblet telefon må telefonen først være parkoblet med bilen. Pass på at internettdeling (bærbar/personlig hotspot) er aktivert i telefonen. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du parkobler telefonen med bilen og aktiverer internettdeling, se Koble mobiltelefonen til bilen via Bluetooth.

Når telefonen din er parkoblet med bilen, trykker du på Innstillinger i midtdisplayets toppvindu.

På midtdisplayet: Trykk på KommunikasjonBluetooth-enheter.

Merk av for Bluetooth internett-forbindelse under overskriften Internett-forbindelse.

Bilen din er nå koblet til internett via din Bluetooth-tilkoblede telefon.

Hvis du har problemer med internettilkoblingen

Hvis klokken er nullstilt, f.eks. etter at strømmen til batteriet ble brutt i forbindelse med et besøk hos et serviceverksted, må du stille den på nytt før du kan koble til internett.

Når du skal stille klokken, velger du InnstillingerSystemDato og tid i midtdisplayets toppvindu. Still inn klokkeslett og dato ved å trykke opp eller ned på pilene på skjermen.

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

Listet under tema

Connectivity

Relatert informasjon

Koble mobiltelefonen til bilen via Bluetooth Koble til internett via mobiltelefon (WiFi) Koble til internett via bilmodem (P-SIM) Stille klokken