Veksle tilkobling mellom personlig SIM-kort og mobiltelefon

Av og til er det egnet å veksle fra tilkobling via personlig SIM-kort til å bruke mobiltelefon som Internettilkobling for din bil, for eksempel når du kjører inn i et annet land. Denne artikkelen gjelder biler med Sensus Connect og Volvo On Call.

Veksle mellom personlig SIM-kort og telefon

For å veksle tilkobling fra personlig SIM-kort til mobiltelefon (Bluetooth®eller WiFi), ser du instruksjonsvideoen eller følger instruksjonene nedenfor.

Veksle tilkobling

Instruksjoner

På midtkonsollen: Trykk på MY CAR, og OK/MENU.

I Sensus Connect-menyen: Velg

Innstillinger og så Internettinnstillinger.

I Sensus Connect-menyen: Velg Koble til via og så Bluetooth eller Wi-Fi.

Bilen velger internettilkobling fra SIM-kortet til telefonen din.

Prosedyren kan også utføres i motsatt rekkefølge (fra telefon til SIM-kort). Velg da Bilmodem i stedet for Bluetooth eller Wi-Fi under Koble til via.

P3/P4 - Support site - Internet settings menu - Select connection technology

Bilmodell/årsmodell

S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (uke 46) utstyrt med Sensus Connect og Volvo On Call

Biler av årsmodell 2015 og senere utstyrt med Sensus Connect og Volvo On Call

System

Sensus Connect

Volvo On Call

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (uke 46) utstyrt med Sensus Connect og Volvo On Call

Biler av årsmodell 2015 og senere utstyrt med Sensus Connect og Volvo On Call

System

Sensus Connect

Volvo On Call

Listet under tema

Connectivity Bilsystem

Relatert informasjon

Koble til Internett via mobiltelefon (Bluetooth) Koble til Internett via personlig SIM-kort (Volvo On Call) Koble til Internett via mobiltelefon (Wi-Fi)