Bruke TuneIn

Internettradiotjenesten TuneIn har flere forskjellige funksjoner. Du kan for eksempel spille lokalradio, legge til favoritter eller lagre snarveier til radiostasjoner. I denne artikkelen beskrives hvordan du bruker tjenestene og hvordan du kan nå dem fra bilen.

Appen TuneIn

Bruke TuneIn

Åpne

Se instruksjonsvideoen ovenfor eller følg instruksjonene nedenfor for å åpne TuneIn.

Instruksjoner

På midtkonsollen: Trykk på RADIO.

På midtkonsollen: Trykk på RADIO og velg Internettradio.

Bilen kobles til TuneIn. Første gang du kobler til og bufrer musikken, noe som kan ta noen sekunder.

TuneIn-konto

Du trenger ikke å ha en TuneIn-konto for å kunne bruke tjenesten, men det anbefales. En konto gjør det for eksempel mulig å velge favoritter blant radiostasjonene, som do så enkelt kan lytte til i bilen din. Se TuneIn for mer informasjon om TuneIn-kontoer og hvordan du oppretter en konto.

Se kontoinformasjon

Du kan nå din kontoinformasjon fra bilen din, se instruksjonsvideoen ovenfor eller følg instruksjonene nedenfor.

Instruksjoner

På midtkonsollen: Trykk på RADIO.

På midtkonsollen: Trykk på RADIO igjen og velg Internettradio i -menyen for Sensus Connect.

I menyen for Sensus Connect: Velg Innstillinger og deretter TuneIn-konto.

I menyen for Sensus Connect: Fyll ut brukernavn og passord, og trykk så på Logg inn.

Nå får du tilgang til kontoinformasjonen din.

TuneIn kategorier

Med TuneIn er det enkelt å bla mellom forskjellige kategorier, se instruksjonsvideoen ovenfor, eller følg instruksjonene nedenfor.

Instruksjoner

På midtkonsollen: Trykk på RADIO.

På midtkonsollen: Trykk på RADIO igjen og velg Internettradio i -menyen for Sensus Connect.

I menyen for Sensus Connect: Velg Bla gjennom.

I menyen for Sensus Connect: Velg blant forskjellige kategorierf.eks. lokalradio, nyheter og sport..

TuneIn favoritter

Hvis du er logget inn på TuneIn i bilen, vil favorittene dine synkroniseres med kontoen din. Ellers blir favorittene dine bare tilgjengelig i bilen. Se instruksjonsvideoen ovenfor eller følg instruksjonene nedenfor hvis du vil legge til en favoritt.

Instruksjoner

I menyen for Sensus Connect: Når du lytter til en favoritt, trykker du på OK/MENU.

I menyen for Sensus Connect: Velg Legge til favoritt.

Favoritten din blir nå lagt til å på listen over Favoritter, som du kan nå i TuneIn ved å trykke på OK/MENU.

TuneIn forvalg

Se instruksjonsfilmen ovenfor eller følg instruksjonene nedenfor hvis du vil legge til et forvalg.

Instruksjoner

På midtkonsollen: Når du lytter til en stasjon, holder du nede en av talltastene (0-9).

Forvalget opprettes til denne stasjonen, og forhåndsinnstillingsnummeret vises ved siden av tittelen til stasjonen.

I menyen for Sensus Connect: Det er mulig å veksle mellom radiotekst og en liste over forhåndsinnstillinger ved å velge Forhåndsinnstillinger under menyalternativet Vis i hovedmenyen for RADIO.

Relatert informasjon

TuneIn Oppdatere apper