Bruke TuneIn

Internettradiotjenesten TuneIn har flere forskjellige funksjoner. Du kan for eksempel spille lokalradio, legge til favoritter eller lagre snarveier til radiostasjoner. Denne artikkelen beskriver hvordan du bruker disse tjenestene og hvordan du når dem fra din bil.

Appen TuneIn

Følg instruksjonene nedenfor for å komme til TuneIn.

Instruksjoner

I applikasjonsvinduet: Last ned appen TuneIn fra Nedlastingssenter. Se Laste ned og oppdatere apper for informasjon om hvordan du laster ned apper.

I applikasjonsvinduet: Åpne appen TuneIn.

Bilen kobler til TuneIn. Den første gangen du kobler til TuneIn, bufrer musikken. Det kan ta noen sekunder.

TuneIn-konto

Du trenger ikke å ha en TuneIn-konto for å kunne bruke tjenesten, men det anbefales. En konto gjør det for eksempel mulig å velge ut favoritter blant radiostasjonene, som du så enkelt kan lytte til i bilen din. Se TuneIn for mer informasjon om TuneIn-kontoer og hvordan du oppretter en konto.

Åpne TuneIn-kontoinformasjon

Du kan kommer til kontoinformasjonen fra bilen din ved å følge instruksjonene nedenfor.

Instruksjoner

I applikasjonsvinduet: Åpne appen TuneIn.

Utvid vinduet og klikk på Logg inn.

Du ser et tilleggsvindu og kan logge inn.

Fyll ut brukernavn og passord, og trykk så på Logg inn.

Nå får du tilgang til kontoinformasjonen din.

TuneIn kategorier

Med TuneIn er det enkelt å bla mellom forskjellige kategorier. Følg instruksjonene nedenfor.

Instruksjoner

I applikasjonsvinduet: Åpne appen TuneIn.

Utvid vinduet og klikk på Bibliotek.

Du ser en liste over stasjoner og kategorier.

TuneIn favoritter

Hvis du er logget inn på TuneIn i bilen, vil favorittene dine synkroniseres med kontoen din. Ellers blir favorittene dine bare tilgjengelig i bilen. Hvis du vil legge til en favoritt, følger du instruksjonene nedenfor.

Instruksjoner

I utvidet visning: Klikk på den radiostasjonen du vil markere som favoritt.

Marker stjerneikonet til høyre.

Stasjonen er nå lagt til blant dine favoritter.

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

System

Sensus Connect

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

System

Sensus Connect

Listet under tema

Bilsystem Bilapper

Relatert informasjon

Koble til internett via bilmodem (P-SIM) Koble til internett via Bluetooth-tilkoblet telefon Koble til internett via mobiltelefon (WiFi) Laste ned og oppdatere apper Sensus Connect