Koble til internett via mobiltelefon (WiFi)

Opprett en internettilkobling via Wi-Fi gjennom internettdeling fra en mobiltelefon og få tilgang til flere tilkoblede tjenester i din bil.

Koble til internett via Wi-Fi

Følg instruksjonene nedenfor for å opprette en Internettilkobling i din Volvo via Wi-Fi.

Koble din bil til internett via WiFi og telefon

Innstillinger og menyer i midtdisplayet varierer avhengig av programvareutgave.

På telefonen: Kontroller at telefonen din støtter internettdeling, og at denne funksjonen er aktivert. Funksjonen kalles "internettdeling" på iPhone og "personlig trådløs sone" på Android-telefoner. For iPhone-telefoner må også menysiden "internettdeling" være åpen til internettilkoblingen er opprettet.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.

Trykk på KommunikasjonWi-Fi.

Aktivere/deaktivere ved å markere/fjerne markering fra ruten for Wi-Fi.

Hvis en annen tilkoblingskilde brukes, bekrefter du valget om å bytte tilkobling.

Trykk på nettverksnavnet for det nettverket som skal kobles til.

Angi passordet til nettverket.

Bilen kobler seg opp til nettverket.

Når en telefon blir koblet til bilen, lagres den for senere bruk. Hvis du vil vise en liste med lagrede nettverk eller manuelt fjerne lagrede nettverk, trykker du på InnstillingerWi-FiLagrede nettverk.

Hvis du har problemer med internettilkoblingen

Husk at noen telefoner slår av internettdelingen hvis kontakten til bilen blir brutt, for eksempel hvis telefonen som deler Wi-Fi-nettverket forlater bilen. Aktiver internettdeling (bærbart/personlig hotspot) i telefonen for å koble til internett igjen.

Hvis bilen har bilmodem (P-SIM) vil bilen koble til internett igjen automatisk dersom tilkoblingen brytes, for eksempel hvis SIM-kortet fjernes. Se Koble til internett via bilmodem (P-SIM) for mer informasjon om bilmodem (P-SIM).

Klokken er nullstilt

Hvis klokken er nullstilt, f.eks. etter at strømmen til batteriet ble brutt i forbindelse med et besøk hos et serviceverksted, må du stille den på nytt før du kan koble til internett.

Når du skal stille klokken, velger du InnstillingerSystemDato og tid i midtdisplayets toppvindu. Still inn klokkeslett og dato ved å trykke opp eller ned på pilene på skjermen.

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

Listet under tema

Connectivity

Relatert informasjon

Koble mobiltelefonen til bilen via Bluetooth Koble til internett via bilmodem (P-SIM) Stille klokken