Send reisemålet til bilen via Send to Car

Send to Car gjør det mulig å sende kartdestinasjoner til din Volvo. Du kan sende destinasjoner fra nettleseren på en datamaskin, eller via Volvo On Call-appen. Bilen må ha Sensus Connect og Sensus Navigation for at funksjonen skal kunne brukes, og en Volvo ID må være registrert for bilen. For at du skal kunne bruke funksjonen via Volvo On Call-appen, må bilen din ha Volvo On Call.

Send reisemål til bilen

Se instruksjonsvideoen eller følg instruksjonene nedenfor for nettleser eller app hvis du vil sende reisemål til bilen.

Bruk Send to Car (nettleser)

Instruksjoner for nettleser

I nettleseren: Gå til https://wego.here.com/.

I nettleseren: Skriv inn reisemål i søkefeltet.

I nettleseren: Trykk på knappen Share og deretter Or Send to car.

I nettleseren: Angi din Volvo ID eller bilens VIN i feltet Car ID.

Reisemålet sendes til din bils navigasjonssystem.

På midtkonsollen: Trykk to ganger på tilkoblingsknappen .

I menyen for Sensus Connect: Velg Apper og deretter Send to Car.

Reisene du valgte i nettleseren, blir listet opp. Velg den eller de reisemålene du vil lagre i bilen eller starte navigering til.

Instruksjoner for appen Volvo On Call

Gjelder bare Volvo On Call-markeder.

I din smarttelefon: Åpne Volvo On Call og logg inn med din Volvo ID.

I din smarttelefon: Åpne funksjonen "Send reisemål".

I din smarttelefon: Søk etter et reisemål og velg et søkeresultat.

I din smarttelefon: Velg "Send reisemål til bil".

Reisemålet sendes til din bils navigasjonssystem. Velg Sett enkeltdestinasjon for å starte navigeringen.

Instruksjoner for appen NOKIA

I din smarttelefon: Last ned Nokia HERE eller Nokia Drive.

I din smarttelefon: Åpne kart og velg reisemål.

I din smarttelefon: Trykk på reisemålet og velg Send til din Volvo.

Reisemålet sendes til din bils navigasjonssystem. Velg Sett enkeltdestinasjon for å starte navigeringen.

Bilmodell/årsmodell

S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (uke 46) utstyrt med Sensus Connect og Sensus Navigation

Biler av årsmodell 2015 og senere utstyrt med Sensus Connect og Sensus Navigation

System

Sensus Connect

Sensus Navigation

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (uke 46) utstyrt med Sensus Connect og Sensus Navigation

Biler av årsmodell 2015 og senere utstyrt med Sensus Connect og Sensus Navigation

Sensus Connect

Sensus Navigation

Listet under tema

Bilsystem Kart og navigering

Relatert informasjon

Send to Car Sensus Connect