Koble til internett via bilmodem (P-SIM)

For biler med Volvo On Call er det mulig å opprette en internettilkobling via bilmodem (P-SIM).

Koble til internett via bilmodem

Gjelder bare biler med Volvo On Call.

Ved oppkobling med bilmodem vil Volvo On Call-tjenestene bruke tilkoblingen. Følg videoen og instruksjonene nedenfor for å opprette en Internettilkobling i din Volvo via bilmodem.

Koble til internett via bilmodem

Bilmodellen på videoen er en XC60. SIM-kortholderens plassering varierer for ulike modeller.

Instruksjoner

Plasser et personlig SIM-kort i holderen.

SIM-kortet må være av type mini-SIM for at det skal passe i bilens kortleser.

SIM-kortet som brukes bør være et kort som bare er beregnet for datatrafikk eller et kort med et nummer som ikke deles med noe annet SIM-kort.

Trykk på Innstillinger i toppvinduet.

Trykk på KommunikasjonBilmodem internett.

Aktivere/deaktivere ved å markere/fjerne markering fra ruten for Bilmodem internett.

Hvis en annen tilkoblingskilde er brukt tidligere, bekrefter du valget om å bytte tilkobling.

Angi SIM-kortets PIN-kode.

Bilen kobler seg opp til nettverket.

17w17 - P5 - Support site - Sensus - Connect to the Internet via car modem (P-SIM)

Bildet viser SIM-kortholderen for S90 og V90For V90 Bi-Fuel, kontakt en autorisert Volvo-forhandler for installasjon av personlig SIM-kort. (venstre), XC90 (høyre).

17w46 - P5 - Support site - SIM-card holder - XC40

XC40 (t.v), XC60, S60 og V60 (t.h).

Hvis du har problemer med internettilkoblingen

Hvis klokken er nullstilt, f.eks. etter at strømmen til batteriet ble brutt i forbindelse med et besøk hos et serviceverksted, må du stille den på nytt før du kan koble til internett.

Når du skal stille klokken, velger du InnstillingerSystemDato og tid i midtdisplayets toppvindu. Still inn klokkeslett og dato ved å trykke opp eller ned på pilene på skjermen.

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

System

Volvo On Call

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

System

Volvo On Call

Listet under tema

Connectivity

Relatert informasjon

Koble mobiltelefonen til bilen via Bluetooth Koble til internett via mobiltelefon (WiFi) Stille klokken