Stitcher

Biler utstyrt med Sensus Connect, gir deg tilgang til en rekke apper. Med appen Stitcher kan du lytte til mange on demand-programmer (f.eks. podcasts) i din Volvo.

Appen Stitcher

Stitcher er en kostnadsfri on demand-tjeneste som kan gi deg de siste nyhetene samt programmer om sport, økonomi og underholdning i din bil eller mobiltelefon.

Appen tilbyr mange programmer (men ikke livesending) fra flere tusen leverandører, blant annet NPR, Fox og CNN, som du kan lytte til mens du kjører.

Bruke Stitcher

Du trenger ikke logge inn med konto for å bruke appen. Hvis du har en Stitcher-konto, kan du logge inn med den for å få tilgang til din personlige profil (f.eks. favoritter eller lagrede stasjoner) i bilen. Se www.stitcher.com for å opprette en konto.

Bruk av båndbredde

Se tabellen nedenfor for spesifikasjoner om hvor stor båndbredde som brukes fra mobiltelefonen din ved bruk av Stitcher.

Hastighet (kbps)

Varighet (timer)

Størrelse (MB)

32 (enkel lydkvalitet)

1

14

Tips om bruk av Stitcher

Hvis du opplever problemer med Stitcher, kontrollerer du at du har en fungerende Internett-tilkobling og bra signalstyrke. Se Koble til Internett via personlig SIM-kort (Volvo On Call), Koble til Internett via mobiltelefon (Bluetooth) eller Koble til Internett via mobiltelefon (Wi-Fi) for informasjon om hvordan du stiller inn Internettilkoblingen i din Volvo.

Merk at det ikke er mulig å søke fremover eller bakover i programmene i bilversjonen av appen.

Det tilgjengelige utvalget av apper kan variere avhengig av marked og om tjenestene støttes av Volvos tredjepartsleverandører. Det kan hende at en eller flere apper ikke er tilgjengelig i det markedet der bilen blir solgt eller brukt.

Relatert informasjon

Sensus Connect Oppdatere apper