TuneIn

TuneIn er en Internettradiotjeneste som kan brukes i en bil utstyrt med Sensus Connect. TuneIn tilbyr over 100 000 globale live-radiostasjoner fra alle kontinenter og har over to millioner on-demand-programmer (f.eks. podcasts, konserter og intervjuer).

TuneIn-konto

Ved bruk av TuneIn anbefaler vi at du har en TuneIn-konto, som kan opprettes på www.tunein.com. En konto muliggjør for eksempel at du kan velge ut favoritter blant radiostasjonene, som du så enkelt kan lytte til i din bil.

Lydkvalitet

Du kan velge mellom grunnleggende, middels og høy kvalitet (hastighet) for strømmingen. Hvor stor båndbredde som forbrukes fra mobiltelefonen din, er avhengig av hvilken kvalitet du velger. Se spesifikasjonene nedenfor.

Hastighet (kbps)

Varighet (timer)

Størrelse (MB)

32 (enkel lydkvalitet)

1

14

64 (enkel lydkvalitet)

1

28

96 (middels god lydkvalitet)

1

42

128 (høy lydkvalitet)

1

56

Tips om bruk av TuneIn

Hvis du opplever problemer med TuneIn, kontrollerer du at du har en Internett-tilkobling og god signalstyrke. Se Koble til internett via Bluetooth-tilkoblet telefon, Koble til internett via bilmodem (P-SIM) og Koble til internett via mobiltelefon (WiFi) for mer informasjon om hvordan du oppretter en Internett-tilkobling i bilen.

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

System

Sensus Connect

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

XC90 og XC90 Twin Engine av årsmodell 2016 og senere

S90, V90 og V90 Cross Country av årsmodell 2017 og senere

XC40, XC60, XC60 Twin Engine, V90 Twin Engine og S90 Twin Engine av årsmodell 2018 og senere

XC40 Twin Engine, V60, V60 Twin Engine og V60 Cross Country av årsmodell 2019 og senere

S60 og S60 Twin Engine av årsmodell 2020 og senere

Hvilke modeller som tilbys, kan variere avhengig av markedet.

System

Sensus Connect

Listet under tema

Bilsystem Bilapper

Relatert informasjon

Koble til internett via bilmodem (P-SIM) Koble til internett via Bluetooth-tilkoblet telefon Koble til internett via mobiltelefon (WiFi) Laste ned og oppdatere apper Sensus Connect