Volvo ID

Volvo ID er en personlig ID som gir tilgang til et bredt utvalgt av Volvo-tjenester på nett og i din bil.

Volvo ID

Hvilke tjenester som er tilgjengelige, kan variere over tid, og varierer av avhengig av utstyrsnivå og marked.

Volvo ID er personlige påloggingsopplysninger som består av et brukernavn (e-postadresse) og passord. Volvo ID brukes ved pålogging til en rekke oppkoblede tjenester fra Volvo, se informasjonen nedenfor. Se Opprett og registrer en Volvo ID for informasjon om hvordan du oppretter en Volvo ID.

Eksempel på tjenester

Nedenfor beskrives nettjenester der Volvo ID kreves.

• Volvo In-car Delivery-tjenesten innebærer at du kan få leveranser som postpakker og matvarer direkte til bagasjerommet på din Volvo uten at du trenger å være til stede. Tjenesten inkluderes i ditt Volvo On Call-abonnement.

Biler med Sensus Connect

• Send to Car - Med tjenesten "Send to Car" kan du sende en adresse fra en karttjeneste på internett direkte til din Volvo. For at du skal kunne bruke funksjonen, må du registrer din Volvo ID i bilen. Mer informasjon, se Send to Car.
    • Volvo On Call

Tilleggsutstyr.

- Volvo ID brukes når du logger inn i Volvo On Call-appen. Se Volvo On Call for mer informasjon.

Hvilke tjenester som er tilgjengelig, kan variere over tid og er avhengig av utstyrsnivå og marked.

Tilgjengelige tjenester på volvocars.com og for Volvo On CallGjelder bare Volvo On Call-markeder. kan variere avhengig av markedet.

Hvorfor Volvo ID?

En Volvo ID består av et brukernavn og et passord, og gir tilgang til Volvos ulike online-tjenester.

Når du endrer brukernavnet/passordet for en tjeneste (f.eks. Volvo On CallGjelder bare Volvo On Call-markeder.), endres det automatisk også for andre tjenester som krever Volvo ID.

Bilmodell/årsmodell

Bilmodeller fra 2004 og senereVarierer, avhengig av marked..

Sensus Connect: Mulig på biler av årsmodell 2015 og senere samt S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (uke 46).

System

Volvo On Call

Sensus Connect

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

Bilmodeller fra 2004 og senere.

Sensus Connect: Mulig på biler av årsmodell 2015 og senere samt S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (uke 46).