Koble til Internett via mobiltelefon (Bluetooth)

Hvis din Volvo har Sensus Connect, er det mulig å opprette en Internettilkobling via mobiltelefonen. For at dette skal fungere, må mobiltelefonen din ha Bluetooth®, samt støtte Internettdeling.

Opprette Internettilkobling via Bluetooth

Se instruksjonsvideoen eller følg instruksjonene nedenfor for å opprette en Internettilkobling i din Volvo via Bluetooth®.

Koble til telefonen (Android)

Koble til telefonen (iPhone)

Instruksjoner

På din telefon: Pare og koble til telefonen ved å følge instruksjonene for Bluetooth-telefoner, se Parkoble din Volvo med en Bluetooth®-enhet eller Parkoble en Bluetooth®-enhet med din Volvo.

På din telefon: Kontroller at telefonen din støtter internettdeling via Bluetooth®, og at denne funksjonen er aktivert. Funksjonen kalles «Internettdeling» på iPhone og «personlig hotspot» på Android-telefoner.

På midtkonsollen: Trykk på MY CAR og deretter OK/MENU.

I Sensus Connect-menyen: Velg Innstillinger og deretter Internettinnstillinger.

I Sensus Connect-menyen: Velg Koble til via og deretter Bluetooth.

Nå kan du begynne å bruke nettleseren og appene.

P3/P4 - Support site - Internet settings menu - Select connection technology

Interaktiv guide for Sensus Connect

Bilmodell/årsmodell

S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (uke 46) utstyrt med Sensus Connect

Biler av årsmodell 2015 og senere utstyrt med Sensus Connect

System

Sensus Connect

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (uke 46) utstyrt med Sensus Connect

Biler av årsmodell 2015 og senere utstyrt med Sensus Connect

System

Sensus Connect

Listet under tema

Connectivity Bilsystem

Relatert informasjon

Koble til Internett via personlig SIM-kort (Volvo On Call) Koble til Internett via mobiltelefon (Wi-Fi) Parkoble din Volvo med en Bluetooth®-enhet Parkoble en Bluetooth®-enhet med din Volvo