Komme i gang med Volvo On Call

Volvo On Call er et innebygd assistansesystem med en app som gir deg mulighet til å kontrollere din Volvo på avstand. Denne artikkelen beskriver hvordan du kommer i gang med Volvo On Call og Volvo On Call-appen.

Før du henter din Volvo On Call-bil

Volvo On Call er tilleggsutstyr når du kjøper en ny Volvo. Før du henter din nye Volvo med Volvo On Call hos forhandleren, er det en fordel om du har lastet ned Volvo On Call-appenGjelder årsmodell 2012 eller senere. og testet den i demomodus. Demoversjonen lar deg utforske de fleste funksjonene og gir kunnskaper om hvordan appen brukes. Du henter appen gratis fra Apple AppStore eller Google Play.

Tilgjengelige app-funksjoner

Tilgjengelige appfunksjoner kan variere avhengig av hvilken Volvo-modell du har og hvilken mobilenhet du bruker. Mer informasjon, se Tilgjengelige Volvo On Call-appfunksjoner per Volvo-modell og Volvo On Call Kompatible enheter.

Aktivere Volvo On Call

Før du henter din nye Volvo, aktiverer forhandleren Volvo On Call. Samtidig blir det opprettet og sendt en automatisk generert PIN-kode for Volvo On Call til deg. PIN-koden brukes av sikkerhetsgrunner for å identifisere deg som eier av din Volvo (eller en annen godkjent person, for eksempel et familiemedlem) og kan fungere som en bilnøkkel. Se mer informasjon om PIN-koden i Volvo On Call PIN-kode.

Opprett Volvo ID og koble Volvo On Call-appen til din Volvo

For å kunne bruke Volvo On Call trenger du en Volvo ID. Hvis du ikke allerede har opprettet en, kan du se Opprett og registrer en Volvo ID . Når du har opprettet en Volvo ID, må du koble Volvo On Call-appen til bilen din, se Koble Volvo On Call-appen til din Volvo.

Ved kjøp av brukt Volvo med Volvo On Call

Hvis du har kjøpt en brukt Volvo med Volvo On Call, er det viktig å slette data fra tidligere eier og legge til dine egne opplysninger for at tjenesten skal fungere. Kontakt en autorisert Volvo-forhandler for å få hjelp med dette. Mer informasjon, se Volvo On Call - eierskifte.

For at du skal kunne bruke Volvo On Call-appen kreves følgende:

• Din Volvo er av årsmodell 2012 eller senere, og har Volvo On Call.
  • Du har et gyldig Volvo On Call-abonnement.
  • Din Volvo har et gyldig Volvo On Call-abonnement. Kontakt nærmeste autoriserte Volvo-forhandler hvis du er usikker på om du eller din Volvo har et gyldig Volvo On Call-abonnement.

Bilmodell/årsmodell

Biler av årsmodell 2012 og senere, utstyrt med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

Biler av årsmodell 2012 og senere, utstyrt med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Listet under tema

Bilsystem Kontoer og pålogging Volvo On Call

Relatert informasjon

Håndtere Volvo On Call-abonnement Volvo On Call Volvo On Call-app