Problemer med å logge inn med Volvo ID

Denne artikkelen beskriver vanlige problemer med innlogging med Volvo ID. For eksempel hvis du har glemt passordet eller ditt Volvo ID-brukernavn.

Vanlige problemer

Glemt passordet

Følg anvisningene nedenfor for å tilbakestille passordet ditt:

Via Volvo Cars-nettstedet

Du kan endre passordet ditt på Volvo Cars-nettstedet.

Hvis nettstedet for ditt marked har dette symbolet: , trykk på symbolet.

Velg alternativet "Logg in" Ikke alle markeder har tilgang til innlogging på nettstedet. Kontakt den lokale Volvo-forhandleren eller Volvo Cars kundeservice for å få mer informasjon..

Velg "Glemt passordet".

Fyll ut e-postadressen til din Volvo ID.

Du får en e-postmelding med en lenke som du kan bruke for å angi nytt passord.

I Volvo On Call-appenGjelder bare Volvo On Call-markeder.

Start Volvo On Call-appen.

Velg "Logg inn"

Trykk på "Glemt passordet?" og følg instruksjonene.

Påloggingsfeil etter at en ny konto er opprettet

Noen ganger kan det oppstå forsinkelser i prosessen, som kan føre til at en konto ikke er tilgjengelig rett etter at den er opprettet. Prøv igjen etter 24 timer, og hvis problemet vedvarer, kontakter du din lokale Volvo-forhandler eller Volvo Cars kundeservice for mer hjelp.

Hva er min Volvo ID (brukernavn)?

Hvis du har koblet din Volvo ID til bilen, kan du også få tilgang til Volvo ID på midtkonsollen under Innstillinger>Internettinnstillinger>Volvo ID. Volvo ID-en er den samme som den registrerte e-postadressen din.

Låse opp din Volvo ID

Etter 5 mislykkede innloggingsforsøk i Volvo On Call-appenGjelder bare Volvo On Call-markeder. låses kontoen din. Du kan låse opp kontoen din igjen ved å klikke på "Glemt passordet?" på påloggingsskjermen (se avsnittet "Glemt passord" ovenfor for mer informasjon).

Påloggingsfeil etter at Volvo ID (brukernavn) er endret

Sjekk at du har fått en bekreftelses-post, der du bekrefter det nye brukernavnet ditt. Når dette er gjort, skal du kunne logge inn med det nye brukernavnet. Hvis du ikke fikk bekreftelsesmeldingen, finnes trolig det gamle brukernavnet ditt fremdeles. Logg inn og prøv å endre brukernavnet ditt igjen (se

for mer informasjon). Hvis du trenger mer hjelp, kontakter du din lokale Volvo-forhandler eller Volvo Cars kundeservice.

Påloggingsfeil etter at passordet er endret

Prøv å logge inn med det tidligere passordet ditt. Hvis dette mislykkes, ser du anvisningene for "Glemt passord" over for å tilbakestille passordet.

Kontoen er registrert i et annet marked

En konto blir registrert i et spesifikt marked og kan ikke flyttes til et annet marked. Hvis du vil bruke samme e-postadresse, anbefaler vi at du først sletter kontoen din for det gamle markedet (se Håndtere din Volvo ID for anvisninger) og så oppretter en ny konto for det nye markedet (se Opprett og registrer en Volvo ID for anvisninger).

E-postfeil

Hvis du ikke fikk noen bekreftelsesmelding etter registreringen, kontrollerer du at du anga en gyldig e-postadresse, og at meldingen ikke ble stoppet i spamfilteret. Prøv å registrere e-postadressen din igjen, se Opprett og registrer en Volvo ID .

Mer hjelp

Hvis du ikke har funnet noen løsning på et problem med Volvo ID og trenger mer hjelp, kontakter du din lokale Volvo-forhandler eller Volvo Cars kundeservice.

Hvilke tjenester som er tilgjengelig, kan variere over tid og er avhengig av utstyrsnivå og marked.

Tilgjengelige tjenester på volvocars.com og for Volvo On CallGjelder bare Volvo On Call-markeder. kan variere avhengig av markedet.

Bilmodell/årsmodell

Sensus Connect: Mulig på biler av årsmodell 2015 samt S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (uke 46).

System

Volvo On Call

Sensus Connect

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

Sensus Connect: Mulig på biler av årsmodell 2015 samt S60, V60, XC60 av årsmodell 2014 (uke 46).

Relatert informasjon

Opprett og registrer en Volvo ID