Volvo On Call PIN-kode

For å kunne bruke Volvo On Call-relaterte tjenester trenger du en PIN-kode for Volvo On Call.

Ny Volvo On Call PIN-kode

PIN-koden genereres automatisk av Volvo On Call-servicesenteret eller en autorisert Volvo-forhandlerPå markedstype B kan bare en Volvo-forhandler generere en PIN-kode. Se Volvo On Call - Språk og land for mer informasjon om markedstype.. Se "Glemt eller ønsker å bytte PIN-kode til Volvo On Call" nedenfor for informasjon om hvordan du tilbakestiller PIN-koden.

Bruke Volvo On Call-PIN-kode

Volvo On Call-PIN-koden er av sikkerhetsgrunner nødvendig ved følgende tjenester:

• Opprette kobling mellom Volvo On Call-appen og din Volvo
  • Fjernopplåsing av bilen din via Volvo On Call servicesenter
  • Når du starter sporing av stjålet bil via Volvo On Call-servicesenter
  • Når du oppretter nye app-brukere til bilen din
  • Når du avbryter Volvo On Call-abonnementet via appen, f.eks. ved et eierbytte

Glemt eller vil bytte Volvo On Call-PIN-kode

Hvis du har glemt din Volvo On Call PIN-kode eller av andre grunner ønsker å bytte Volvo On Call PIN-kode (f.eks. hvis du har kjøpt en brukt bil), kontakter du forhandleren eller trykker på On Call-knappen for å bestille en ny PIN-kode, som du får via e-post og/eller SMSPå markedstype B kan bare en Volvo-forhandler generere en PIN-kode. Se Volvo On Call - Språk og land for mer informasjon om markedstype..

Matet inn feil Volvo On Call-PIN-kode

Du kan oppgi en feil Volvo On Call-PIN-kode ti ganger på rad når du forsøker å få tilgang til tjenester i appen som krever Volvo On Call-PIN-kodeaktivering, før kontoen din blir låst. For å kunne bruke appen igjen må du be om en ny Volvo On Call-PIN-kode og gjøre om kontoen din ved å følge samme prosess som da du opprettet den første kontoen din første gang, se Komme i gang med Volvo On Call.

Forskjellen mellom Volvo ID-passord og Volvo On Call-PIN-kode

Volvo ID-passordet er nødvendig når du logger inn i appen med din Volvo ID. Volvo On Call PIN-koden er den firesifrede koden du får via e-post og/eller sms. Volvo On Call PIN-koden brukes ved flere Volvo On Call-tjenester, se "Bruke Volvo On Call PIN-kode" over. Volvo On Call PIN-koden beviser at du er en autorisert bruker av disse tjenestene.

Bilmodell/årsmodell

Biler av årsmodell 2012 og senere, utstyrt med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Denne artikkelen er aktuell for

Bilmodell/årsmodell

Biler av årsmodell 2012 og senere, utstyrt med Volvo On Call

System

Volvo On Call

Listet under tema

Kontoer og pålogging Volvo On Call

Relatert informasjon

Volvo On Call Volvo On Call-app Komme i gang med Volvo On Call Volvo ID