Zima će biti oštra. Opremite se.

Za vas smo pripremili sve kako bi se dobro pripremili na zimu. Zimski pregled vozila vam nudimo već za 15 EUR, a na raspolaganju imate i bogatu ponudu felni i druge dodatne opreme za vaš Volvo.

Izbor točkova i ostale dodatne opreme

Za zimsku sezonu pripremili smo bogat izbor dodatne Volvo opreme. Spoljni i unutrašnji izgled Vašeg Volvoa prilagodite svom stilu i potrebama sa stilskim dodacima iz originalne dodatne opreme. Odaberite Vama najdraži komplet točkova vrhunskog kvaliteta i prefinjenog skandinavskog dizajna. Mogućnosti je mnogo, a sve čine Vaša zimska putovanja još udobnijim. 
Potražite ponudu za svoje vozilo

Zimski pregled automobila za 15€

Za vas smo pripremili paket pregleda automobila pre zime, koji obuhvata više od 20 sklopova vozila, od rashladne tekućine, sredstva za čišćenje vetrobranskog stakla do tekućina u motoru, upravljačkog mehanizma i kočionog sistema.

Nudimo vam 15% popusta na:
Novi akumulator
Nove brisače 
Tekućinu za pranje vetrobranskog stakla.

 
Preuzmite pdf sa kompletnom ponudom
Prijavite se na servis

Iskoristite paket dobrodošlice

U Välkommen paketu stručno edukovani servisni tehničari besplatno će pregledati Vaše vozilo i ažurirati njegovu programsku opremu. Svi ovlašćeni Volvo servisi opremljeni su posebnom programskom opremom VIDA koja jedina obezbeđuje odgovarajući softver za Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša stranka, besplatno Vam pružamo sve potrebne informacije o Vašem Volvou.  Redovno Vas obaveštavamo o novostima, eventualnim pozivima na servis i novim pogodnostima koje svakodnevno oblikujemo za Vas.
Iskoristite pogodnosti paketa

CLASSIC SERVICE

Paketi redovnog održavanja za vozila starija od 4 godine

Želimo da se Vaš Volvo još dugo vozi i da odlično radi, godinu za godinom, kilometar za kilometrom. Zato smo učinili sve da Vam omogućimo užitak u bezbrižnoj vožnji. Sada je sve ujedinjeno pod jednim krovom u pakete komfornog redovnog održavanja. Paketi cenovno pristupačnog, redovnog održavanja uključuju imenovanje Vašeg ličnog servisnog savetnika, moderne, besplatne preventivne preglede i pranje vozila. Svaka Volvo radionica koristi originalne Volvo delove, jedinstvene Volvo metode i nudi besplatna ažuriranja programske opreme koji svaki put čine Vaše Volvo vozilo još boljim.

Prenesite cenovnik s kompletnom ponudom

Prijavite se na servis