Zima će biti oštra. Opremite se.

Za vas smo pripremili sve kako bi se dobro pripremili na zimu. Zimski pregled vozila vam nudimo već za 15 EUR, a na raspolaganju imate i bogatu ponudu felni i druge dodatne opreme za vaš Volvo.

Izbor točkova i ostale dodatne opreme

Za zimsku sezonu pripremili smo bogat izbor dodatne Volvo opreme. Spoljni i unutrašnji izgled Vašeg Volvoa prilagodite svom stilu i potrebama sa stilskim dodacima iz originalne dodatne opreme. Odaberite Vama najdraži komplet točkova vrhunskog kvaliteta i prefinjenog skandinavskog dizajna. Mogućnosti je mnogo, a sve čine Vaša zimska putovanja još udobnijim. 
Potražite ponudu za svoje vozilo

Zimski pregled automobila za 15€

Za vas smo pripremili paket pregleda automobila pre zime, koji obuhvata više od 20 sklopova vozila, od rashladne tekućine, sredstva za čišćenje vetrobranskog stakla do tekućina u motoru, upravljačkog mehanizma i kočionog sistema.

Nudimo vam 15% popusta na:
Novi akumulator
Nove brisače 
Tekućinu za pranje vetrobranskog stakla.

 
Preuzmite pdf sa kompletnom ponudom
Prijavite se na servis

Iskoristite paket dobrodošlice

U Välkommen paketu stručno edukovani servisni tehničari besplatno će pregledati Vaše vozilo i ažurirati njegovu programsku opremu. Svi ovlašćeni Volvo servisi opremljeni su posebnom programskom opremom VIDA koja jedina obezbeđuje odgovarajući softver za Vaš Volvo. Od trenutka kada postanete naša stranka, besplatno Vam pružamo sve potrebne informacije o Vašem Volvou.  Redovno Vas obaveštavamo o novostima, eventualnim pozivima na servis i novim pogodnostima koje svakodnevno oblikujemo za Vas.
Iskoristite pogodnosti paketa

CLASSIC SERVICE

Paketi redovnog održavanja za vozila starija od 4 godine

Želimo da se Vaš Volvo još dugo vozi i da odlično radi, godinu za godinom, kilometar za kilometrom. Zato smo učinili sve da Vam omogućimo užitak u bezbrižnoj vožnji. Sada je sve ujedinjeno pod jednim krovom u pakete komfornog redovnog održavanja. Paketi cenovno pristupačnog, redovnog održavanja uključuju imenovanje Vašeg ličnog servisnog savetnika, moderne, besplatne preventivne preglede i pranje vozila. Svaka Volvo radionica koristi originalne Volvo delove, jedinstvene Volvo metode i nudi besplatna ažuriranja programske opreme koji svaki put čine Vaše Volvo vozilo još boljim.

Prenesite cenovnik s kompletnom ponudom

Prijavite se na servis

Ostala akcijska servisna ponudba

Razumite svoj Volvo kao što Volvo razume Vas

Jezik interfejsa sistema omogućuje Vam da razumete obaveštenja koje Vaš Volvo poručuje. Zato svakom vozaču koji je kupio svoj Volvo u inostranstvu nudimo ažuriranje interfejsa na odabrani jezik.
Do 31.12.2017 u promotivnoj ponudi promenite jezik interfejsa za samo 12.177 din.

Prijavite se na servis

Začinite svoju vožnju sa Polestar optimizacijom motora

Programska optimizacija Polestar poboljšava performanse motora Vašeg Volvoa - pruža mu dodatnu snagu i veći obrtni moment za potpuni užitak u vožnji. Optimizacija ne povećava potrošnju goriva i emisiju štetnih gasova i Vaše vozilo zadržava fabričku i servisnu garanciju. Do 31.12.2017 iskoristite promotivnu ponudu Polestar optimizacije već za 72.152 din.

Optimizujte svoj Volvo

Bezbrižno snalaženje na putu

U ovlašćenim Volvo servisima besplatno ažuriramo karte za sva Volvo vozila modelne godine 2015. i kasnije. Ažuriranje navigacije za modelne godine od 2011. do 2015. dostupno je po povoljnoj ceni od 4.000 din, a svako sledeće ažuriranje je besplatno.

Ažurirajte navigacioni sistem

Pobrinite se za svoj automatski menjač

Većina vlasnika vozila zanemari održavanje menjača što može da dovede do težih promena brzina, glasnijeg rada menjača i bržeg trošenja. Promenu ulja preporučujemo na svakih 80.000 pređenih kilometara. Do 31.12.2017 zamenite ulje u automatskom menjaču za samo 28.330 din.

Prijavite se na servis