Izdržljiv i prefinjen

Angažovana vožnja – za ljubitelje dizajna, prirode i avanture. 

Napredno upravljanje

Na svim putevima kao kod kuće

V60 Cross Country može da se kreće po svim putevima. Ima veliko odstojanje od tla koje mu omogućava da kroti sve puteve u svim vremenskim prilikama, a verzija sa pogonom na svim točkovima to još više olakšava. 

Na autoputu ste u velikoj prednosti jer Vam kontrola prianjanja u krivinama dozvoljava da skrećete velikom brzinom. 

Izvanredna kontrola

Sportska udobnost

Kada imate dobro sedište, lako držite put na oku. Volvo V60 Cross Country ima vrlo udobna kožna sedišta, pa Vam dođe da poželite da se avantura nikada ne završi. Čvrsto Vas drže na mestu kada oštro skrećete, dajući Vam osećaj potpune kontrole. 

Bogato opremljena vozila serije 60 Edition+

VOLVO CAR FINANSIRANJE

Sportski karavan V60 R-Design, uzbudljiv pustolov V60 Cross Country sa automatskim menjačem ili sportsko elegantni S60 R-Design? Bez obzira na Vaš odabir savršenog vozila, uživaćete u legendarnoj Volvo sigurnosti, izuzetnom doživljaju vožnje i beskompromisnom komforu koji donose bogato opremljeni modeli iz naše ponude. U ponudi Volvo Car Finansiranja novi Volvo serije 60 odvezite već za 321 evro mesečno.
OTKRIJTE VIŠE

Naše inovacije

Sve što radimo je u skladu sa ljudskim potrebama, pa svaka naša inovacija olakšava i poboljšava Vaš život. Posebno smo ponosni na svoj napredak u oblasti efikasne snage, povezivanja i bezbednosti. Za ove oblasti koristimo nazive: Drive-E, Sensus i IntelliSafe.