Видалення даних користувача з вашого Volvo

Видалення даних користувача з вашого Volvo

Якщо ви збираєтесь продати Volvo, устаткований Sensus Connect, вам слід видалити усі особисті дані з автомобіля і відновити первинні заводські налаштування авто.

Відновлення налаштувань авто з підключенням до Інтернету

Для відновлення заводських налаштувань автомобіля і видалення всіх даних користувача, див. навчальне відео або виконайте наведені нижче інструкції.

Видалити дані користувача

Інструкції

На центральній консолі: Натисніть MY CAR і виберіть OK/MENU.

У меню Sensus Connect: Оберіть Settings і натисніть OK/MENU.

На центральній консолі: Оберіть Reset to factory settings.

Дані та персональні налаштування користувача в усіх меню скидаються до заводських налаштувань.

Ви також можете звернутися до дилера Volvo для відновлення заводських налаштувань.

Модель авто / модельний рік

S60, V60, XC60 модельного ряду 2014 року (тиждень 46) устатковані системою Sensus Connect

Автомобілі модельного ряду від 2015 року і пізніше устатковані системою Sensus Connect

Система

Sensus Connect

Ця стаття застосована до

Модель авто / модельний рік

S60, V60, XC60 модельного ряду 2014 року (тиждень 46) устатковані системою Sensus Connect

Автомобілі модельного ряду від 2015 року і пізніше устатковані системою Sensus Connect

Система

Sensus Connect

Відноситься до статей

Інтерактивний посібник до автомобільних систем Volvo On Call

Відповідна інформація

Підключіться до Інтернету по мобільному телефону (Bluetooth)

 Допоможіть нам, оцінивши цю статтю

DCS Thanks Headline

DCS Thanks Description